Naschoolse Activiteiten Assen

Informatie

Bij de Naschoolse activiteiten werken we samen met diverse aanbieders in de gemeente Assen. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende activiteiten zonder al te veel directe verplichtingen. Je kunt via deze site heel veel activiteiten uitproberen.

Hoe werkt het?

De eerste keer maak je een account aan via de knop 'Inloggen' rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de aanbieder goed te kunnen informeren. Je kunt je aanmelden met je eigen e-mailadres. Ook je ouders moeten een e-mailadres invoeren, zodat zij ook alle informatie via de mail ontvangen. Wanneer je je hebt aangemeld, kun je je account de rest van je schooltijd blijven gebruiken.

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kan daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruikt worden. Bij e-mail adres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden met hetzelfde e-mailadres kan ook. Wel moet dan voor elk kind (elke account) een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je inloggen en het aanbod bekijken (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een activiteit bij zit die je leuk vindt schrijf je je in door op de INSCHRIJVEN KNOP te klikken. In het vervolgscherm kun je je dan inschrijven. Via je e-mail (en op je profielpagina) krijg je alle informatie die je nodig hebt. Overleg wel even met je ouders!  

Meedoen
Voordat je kunt inschrijven moet je eerst een account aanmaken. Op je e-mailadres krijg je alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: het aanmaken van een account moet je bevestigen via het linkje dat je krijgt via het opgegeven e-mailadres. 

Aanbod
Klik hier voor het actuele aanbod van de Naschoolse Activiteiten in Assen.

Betalen naschoolse activititeit
De naschoolse activiteit kost € 1,- per keer. Stop het geld in een envelop en doe deze in de blauwe brievenbus van de Naschoolse activiteiten. Deze brievenbus is in bijna elke school in Assen aanwezig. Zet op de envelop de naam van uw kind, de school, de groep en de activiteit. Geen brievenbus in je school? Lever dan het geld in bij de administratie.

Bijdrage in de kosten
Zijn de naschoolse activiteiten voor u te duur omdat uw inkomen te laag is? Dan kunt u een bijdrage in de kosten aanvragen via de gemeente Assen. Meer informatie over het Meedoen budget.

Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen
Vragen over het gebruik van de website?
Stuur een mail naar helpdesk@sportpas.nl en vermeld dat u reageert vanuit Assen.